Je bekijkt de reis...

Verenigde Staten
a
A
9 september 2015 15:08 | Door: Maleah Oldersma
Ja ja meisje, daar ga je dan he. Maanden lang hebben we het erover gehad. En gisteren (08-11-2015) was het dan zo ver. Wat een gejank, phoe phoe. Maar wat een stoere chick was één van de eerste dingen die S en ik tegen elkaar zeiden. Liep ze hoor met haar (eigenlijk de mijne) eastpak en d'r 'trolley'. Het idee dat ik je een jaar niet zie, niet samen kunnen auto rijden, dansen en vooral lachen, vreselijk!! Maar S en ik gaan centjes sparen in de hoop dat wij je kunnen opzoeken. Vandaag heb je een cursus, dus ik wens u veel succes! Ik ga maar eens opletten in de les. Dikke kus je soulmate
9 september 2015 16:16 | Door: Maria Antal ( Oma van Monica)
Nou mijn kleindochter,ik vind je stoer maar....... voor....al erg dapper. En ja.......ik zag je gisteren zo èèn keer dat het erg moeilijk was voor je om afscheid te nemen.Maar je hebt het goed gedaan!!!Terugweg was erg stilletjes in onze auto Evelyn en Rick reed met ons mee terug en ik denk dat ieder heeft het anders verwerkt dat je weg ging.
Maar jou kennende zal alles goed komen en je gaat een mooie tijd tegemoet.Dat je je familie de eerste tijd gaat missen dat is meer dan goed je hebt 23 jaar met hun samen geweest en liefde gekregen.Je bent zelf een meisje wie veel liefde hebt en veel liefde kan geven.Dus zet het op meid en ga genieten.
Hopelijk kom je bij een leuk gezien!!! Ze hebben een goeie aan je!!!
We denken aan je en we zijn trots op je enje mag het weten we zijn heel erg blij dat we je Opa en Oma mogen zijn!
9 september 2015 19:43 | Door: Astrid Westerkamp
Lieve Monica,
Misschien ben je klein qua lengte, maar je bent groot in wat je doet! Zo mooi om te zien dat je bij het 2e afscheid je humor al weer terug pakte. Zo stoer!
Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen en dat je klaar bent voor de 1e dagen in New York. We denken veel aan je en rekenen telkens terug hoe laat het nu bij jou is. Dat deden we vandaag ook om 7.15 uur jouw tijd en dachten dat je nog lekker zou liggen slapen. Zat je blijkbaar al uitgebreid aan het ontbijt haha.
Superfijn dat we via deze website alles kunnen volgen en zijn benieuwd naar de 1e foto's. Veel plezier daar!
Kusssss van ons!
9 september 2015 19:53 | Door: Papa
Hoe herkenbaar is je verhaal. Je blijft een lekker opgewonden standje
9 september 2015 20:01 | Door: Papa
Ik zag net dat de rest van mijn tekst weg is gevallen. Daar stond:) : ( ongeveer)
Maar ook een echte doorzetter. En daar ging ze dan
9 september 2015 20:10 | Door: Papa
Nu kun je een mooie wereldstad ontdekken. Doe veel indrukken op en geniet er vooral van! En maak veel foto's voor later.
We missen je ook al, maar zullen ongetwijfeld een keer op bezoek komen. We hopen dat je een leuke tijd zult hebben bij de familie in Amerika.
Un grande baccio! X
10 september 2015 08:56 | Door: Mama
Hey lieverd,
Na jou verrassings afscheidsfeest waar jij zo van genoten hebt is het dan zover, jou grote avontuur gaat beginnen. Maanden naar toe geleefd met alle voorbereidingen , geregel en gemopper . Daar ga je dan !
Ja, het was even zwaar om afscheid te nemen. Het is ook heel vreemd dat je s' avonds niet thuis komt. Het is erg stil in huis.
Maar het belangrijkste is dat jij lekker geniet van deze tijd. Niemand pakt dit nog van jou af.
Dit is wat je altijd al graag wilde en nu ben je daar !!
Maak er een hele mooie en bijzondere tijd van !! Maar jou kennende gaat dit zeker lukken .
Je weet dat ik heel trots op je ben en heel veel van je hou !
GENIET !!!!!!
Dikke KUS en KNUFFEL XXXXXX Mama
10 september 2015 15:14 | Door: Salima
Hee schat.
Goed en knap dat je achter je keus bent blijven staan!
Afscheid nemen is nooit leuk, maar je krijgt er ook wat moois voor terug!
Hopelijk kan ik je volgend jaar een keer komen op zoeken, ik ga in ieder geval me best doen.
Succes met al je cursussen deze week. Zet hem op haha..
Pas goed op jezelf en ik denk aan je!!
Much Love
xoxo
15 september 2015 07:12 | Door: Daniëllle
Goh, ben je zo klein? ;-) Leuk geschreven en superstoer dat je bent gegaan! Zet um op!
Groetjes uit Oldenzaal